Sov trygt med trådløs overvågning fra dkkamera.dk

By:

Som selvstændig håndværker har jeg et lille værksted ude i byen, men som oftest klarer jeg opgaverne hjemme hos kunderne selv. Dette medfører i sagens natur en del køren rundt i min håndværkerbil, og når en lang, hård dag med forskellige kunder rundt omkring er overstået, er det ikke altid, at jeg lige når tilbage på værkstedet med bilen og få tømt den for værktøj, materialer og andet udstyr. Så må den overnatte i indkørslen foran min private bolig – og værktøjet ligger således i bilen, ikke i et forsvarligt aflåst værksted. Dette burde jo ikke give anledning til problemer, men jeg har til min store overraskelse allerede været udsat for op til flere indbrudsforsøg i bilen – et enkelt af disse førte til et fuldbyrdet indbrud, og flere stykker værktøj blev stjålet ved den lejlighed. Og selv om forsikringen dækker, er det ærgerlig at skulle bruge tid på politianmeldelse, reparation af bilen samt indkøb af nyt værktøj. Man bliver forsinket i sit arbejde, kunderne bliver utilfredse, og det er ikke sundt for forretningen.

 

Derfor gik jeg på opdagelse på nettet for at finde den helt rigtige løsning til overvågning af min indkørsel. Den skulle kunne fungere om natten, være egnet til udendørs montering, og være baseret på IP teknologi, således at optagelserne bevares selvom kameraet går itu.

 

Denne løsning fandt jeg hos dkkamera.dk, som har et utroligt stort udvalg af overvågningssystemer. Samtlige overvågningskameraer fra dkkamera.dk er teknologisk up to date, og der er mange varianter – overvågningskamera til udendørs brug, dome kameraer, analoge og digitale overvågningskameraer, og overvågning med infrarødt lys – lige noget jeg kunne bruge!

 

Jeg bestilte mit overvågningskamera hos dkkamera.dk og havde det med posten få dage efter. Alt, hvad jeg skulle bruge til installering og montering, var med i pakken, og det var overraskende nemt at sætte det op. Jeg har sat mit WiFi overvågningskamera op på carportens tag, så det er fuldt synligt – så gad jeg godt se den indbrudstyv, som vover sig i nærheden!