Forebyg tricktyve med videoovervågning fra dkkamera.dk

By:

I vores lokale butikslaug, som ligger i byens hjerte, har vi et rigtig godt samarbejde omkring vore respektive forretninger. Vi har aftaler vedrørende udsmykning og skiltning, og vi forventer, at alle medlemmer af lauget overholder reglerne. Vi prøver at skabe et hyggeligt handelskvarter, hvor kunderne har lyst til at være – vores beliggenhed er attraktiv, lige ved begyndelsen af gågaden og med udsigt til en lille, hyggelig park, og vi har indrettet udendørs hyggeområde med stole og caféborde, hvor folk kan nyde medbragt mad eller mad fra cafeerne i nærheden.

 

Det er klart, at når man foranstalter sådan et initiativ, vil det ikke kun trække godtfolk til. Hvor mange mennesker samles, hygger sig og måske er uopmærksomme, vil lommetyve og tricktyve have frit spil. Vi har allerede haft vore første henvendelser vedrørende manglende tegnebøger, mobiltelefoner og sågar yldte indkøbsposer. En enkelt ulykkelig pige havde mistet den helt nye kjole, hun lige havde købt for sine sparepenge i tøjbutikken overfor. Og denslags er ikke befordrende for hverken kundetilstrømningen eller den gode stemning.

 

Derfor er vi i lauget blevet enige om at sætte kameraer til videoovervågning op. Hos dkkamera.dk indkøbte vi en videoovervågningspakke, som indeholdt alt det nødvendige for montering og installering af overvågningskamera. Vi opsatte udendørs videoovervågning foran hver butik, således at hele området var dækket. På den måde kan vi for det første afskrække potentielle forbryder fra at gennemføre deres gerning, for det andet hurtigt finde ud af, hvem det er, der ikke kan kende forskel på dit og mit.

 

Vi er meget tilfredse med vores videoovervågning fra ddkamera. Det virker helt efter hensigten: Vi har ikke haft eet eneste lommetyveri siden vi satte videokameraerne op, og overvågningssystemet fra dkkamera.dk var overraskende billigt. Næste gang, jeg skal have skiftet overvågningskameraet inde i butikken, vil jeg helt klart foretrække at handle hos dkkamera.dk!