Videoovervågning fra DKKamera – hvis du vil sikre din ejendom

By:

Hvis du står med en butik, en institution, en byggeplads eller et andet større eller mindre areal, du ønsker at bevogte eller overvåge, kan jeg på det varmeste anbefale udstyr til videoovervågning fra DKKamera. I webshoppen hos DKKamera finder du et kæmpe udvalg af overvågningsudstyr – videokamera, overvågningskamera, bullet kamera, dome kamera, kamera til udendørs montering, kamera med infrarødt lys til overvågning i mørke – samtlige typer af kameraer, der er velegnet til overvågning, såvel digitalt som analogt. Alle overvågningspakker fra DKKamera er fuldt udrustet med nødvendigt udstyr og materiel til opsætning, montering og installering. Overvågningspakkerne kommer komplet med brugsvejledning og specifikationer for hver enkelt komponent i pakken. Hos DKKamera kan du med garanti finde lige præcis det overvågningskamera, som passer til dine behov.

Har du for eksempel en tøjbutik, og er du nervøs for butikstyveri, kan jeg især anbefale et dome kamera fra DKKamera. Det på samme tid meget diskrete og vældig synlige dome kamera har en optage-vinkel på 360 grader. Det vil sige, at kameraet optager hele vejen rundt, og således kan dække hele din butik. Dette er meget praktisk i forhold til at opsætte flere, små kameraer rundt omkring. Med trådløs overvågning er du sikret, at optagelserne streames til en ekstern computer og gemmes uafhængigt af kameraet. Således går ingen videooptagelser tabt, selv om kameraet skulle gå itu.

Hvis du ønsker at overvåge et udendørs areal, kan jeg anbefale bullet kamera til udendørs brug. Dette kamera er robust over for vind og vejr, og kommer med et ekstra solidt ophæng, som kan modstå stød. Flere kameraer er desuden udstyret med infrarødt lys, så de kan optage i mørke, og stadig levere knivskarpe billeder.

DKKamera har et stort udvalg af udstyr til overvågning i høj kvalitet og til særdeles rimelige priser. Din bestilling leveres inden for få hverdage, og du har naturligvis fjorten dages fuld returret.