Overvågning til din grund

By:

Jeg er den heldige ejer af en flot gammel veteranbil, som jeg har passet og plejet de sidste 15 år. Bilen har i alt den tid jeg har haft den stået i en opvarmet garage året rundt, og jeg pudser og plejer den jævnligt. Men nu har jeg to gang indenfor den sidste måned set nogle skumle typer stå og kigge ind af vinduet i min garage, som jeg har måttet jage væk. Bilen betyder så meget for både mig og min kone, og vi ville blive så kede af hvis den blev stjålet for den kan ikke erstattes med penge. Efter jeg så de skumle typer stå og lure på min garage, har jeg nærmest holdt vagt hver aften men det holder jo ikke i længden.

Jeg var på helt bar bund, så jeg prøvede at høre min søn om han ikke havde et forslag til hvad jeg kunne gøre. Efter noget snakken frem og tilbage kom vi frem til at overvågning måske kunne skræmme de formodede tyve væk fra garagen. Min søn fandt hurtigt dkkamera.dk på internettet, og hjalp mig med at vælge de rigtige kameraer. Jeg skulle kun bruge 2 stk. og vi valgte en pakke med nogen der kunne kobles på internettet, for så kunne jeg faktisk følge med på min mobiltelefon. Efter vi havde modtaget pakken gik installationen faktisk meget nemt, min kone og jeg klarede det helt selv og vi er ikke ligefrem de største tekniske genier. Min søn installerede også nogle kraftige lamper i indkørslen for at være på den sikre side, og så satte vi skilte op med at grunden blev videoovervåget.

Det er kun halvanden uge siden, men vi har ikke haft nogle lurere endnu så vi håber at vores plan virker. Og med de priser man kan få overvågning for på http://dkkamera.dk/ er pengene godt givet ud.

Posted in: Overvågning