Digital videoovervågning er for alle!

By:

De nye digitale overvågningskameraer gør professionel videoovervågning til alle mands eje! Mange forbinder videoovervågning med et tilrøget rum hvor der sidder en sikkerhedsvagt og kigger på 25 små skærme, men det er for længst fortid! De digitale videoovervågningskameraer er bedre og billigere end nogensinde før, og har de smarteste features.

Den største forskel på de digitale kameraer og de gammeldags analoge er videokvaliteten. De analoge kameraer er kendetegnet ved et lettere grynet billede, og kan blive meget utydelige. Digitale overvågningskameraer har derimod en videokvalitet der siger spar to! Det er nemlig HD-kvalitet, typisk enten 720p eller 1080p. Det vil sige at du får overvågningsvideo i fantastisk kvalitet, hvilket gør at du kan zoome ret langt ind uden at tabe sønderlig kvalitet.

Der er massere af features på de digitale kameraer, nogle mærker har flere end andre men jeg vil lige komme ind på dem jeg synes er mest anvendelige. De fleste producenter tilbyder en smartphone app hvor du kan indstille stort set alt! For det første kan du følge med på alle kameraer der er koblet op på dit netværk, live på din telefon – smart! Du kan også dreje kameraerne og zoome ind direkte fra telefonen, så du kan faktisk sidde på den anden side af jorden og kigge rundt i din stue. Sidst men ikke mindst kan du indstille dine kameraer fra din telefon, og det gør hele installationsprocessen meget lettere!

Hvis du skal have opgraderet dit overvågningssystem eller er helt grøn på området, så kan dkkamera helt sikkert hjælpe dig! De er eksperter på området, og forhandler det bedste kvalitetsudstyr til nogle meget favorable priser. Hvis du er helt grøn så frygt ej, dkkamera har gjort det så let for dig som overhovedet muligt. De sammensætter nemlig pakker hvor du får alt det udstyr du skal bruge for at komme i gang!