Overvågning på lageret

By:

Efter at der havde været indbrud i nogle af de andre lagerbygninger i området, besluttede jeg mig for at få installeret videoovervågning på mit eget lille lager. Jeg har en butik, med et lille eksternt lager der ligger i et lidt øde industriområde. En dag jeg var forbi kom en af de andre hen og fortalte at han lige havde haft indbrud natten før og fået stjålet varer for mange tusind kroner, og det samme var sket for to af de andre. Heldigvis havde han overvågning installeret på hele lageret, og der havde været nogle ret gode billeder af tyvene. Politiet var ved godt mod, og ret sikre på at de kunne nå at snuppe gerningsmanden inden han fik solgt tyvekosterne videre.

Det var en lidt skræmmende historie for mig, da jeg kun kommer på lageret en gang om ugen hvilket tyvene hurtigt ville finde ud af hvis de observerede stedet. Jeg tog kontakt til de andre lagerejere for at finde ud af hvad vi skulle gøre for at undgå tyverier i fremtiden, og vi blev enige om at hvis alle havde overvågning installeret ville tyvene nok ikke tage chancen med vores lagerbygninger.

Jeg fandt dkkamera.dk efter en hurtig Google søgning, og femten minutter efter havde jeg bestilt et nyt overvågningssystem. Det var ekstremt nemt at finde rundt på siden, og at finde informationer om de forskellige systemer. Jeg skulle bruge noget forholdsvist prisvenligt uden for mange smarte funktioner, og de havde lige hvad jeg ledte efter. Jeg skulle have installeret 16 kameraer, og valgte de klassiske analoge kameraer med dertilhørende harddisk og kabler. Pakken kom meget hurtigere end forventet, og selvom man skulle tro at det ville være noget af en opgave at installere så mange kameraer, så gik det ekstremt let. Sættet kom nemlig med en meget udførlig vejledning som gjorde det hele meget let.

 

Posted in: Overvågning