Overvågning inde og ude

By:

Videoovervågning kan være mange ting, men lige meget hvad skal bruge, finder du det på dkkamera.dk. Der kan være mange grunde til at have overvågning installeret, og sådan noget udstyr kan udformes på mange måder.

Skal du bruge indendørs overvågning, men du vil ikke have at man skal lægge mærke til det? Så vil det optimale nok være et overvågningskamera af dome typen. Det er kuppelformet, og kuplen er for det meste tintet så man ikke kan se hvor kameraet peger hen. Det giver ikke den samme følelse af at bliver overvåget som med andre typer kameraer. Derudover ville jeg overveje om det skulle være et trådløst, digitalt dome kamera. Fordelene ved det er at du slipper for at trække ledninger, noget der også ser træls ud i et flot hus. Derudover får du også en række smarte funktioner, til forskel fra et analogt kamera.

Er det derimod udendørs overvågning du er ude efter, så ønsker du nok den direkte modsatte effekt, nemlig at folk er klar over at de bliver overvågede. Her vil et kamera af bullet typen nok være det bedste, det er større og lidt mere fremtrædende end dome kameraerne, og det er tydeligt at se hvor det filmer hen. En anden fordel ved bullet kameraerne, der gør at de egner sig bedre til udendørs overvågning, er at de som sagt er større, og derfor er der typisk en større linse i. Det er selvfølgelig forskelligt fra model til model. Men en større linse vil gøre at du får en bedre optagelse.

Fælles for begge typer kameraer, og hvad enten det er ude eller inde er, at videokvaliteten er væsentligt bedre hvis du vælger et digitalt overvågningskamera. Her får du nemlig en imponerende HD-kvalitet i enten 720p eller 1080p, og det gør bare generelt din overvågning mere anvendelig.