Stort udvalg hos dkkamera

By:

Har du først taget beslutningen om at du vil have videoovervågning i hjemmet kan det være en stor opgave at finde ud af hvad du egentlig skal bruge, både så du ikke betaler for meget men også så du får de funktioner du har brug for.

Det første spørgsmål du skal stille dig selv er hvad du skal bruge overvågningskameraerne til? Vil du kunne følge med når du ikke er hjemme, eller skal de mest bruges til at afskrække tyveknægte. Et analogt kamera er typisk billigere end et digitalt kamera, men det analoge kamera skal bruge kabler og en harddisk mens det digitale kamera kan fungere trådløst og sende til en online server. En tommelfingerregel er at hvis du skal bruge få kameraer i dit system kan du nøjes med en analog løsning, da opsætningen med kablerne ikke vil være så besværlig når antallet af kameraer er begrænset. Skal du derimod have mange kameraer er et digitalt system med trådløse kameraer nærmest et must, det forenkler i hvert fald installationsprocessen en hel del. Det skal også nævnes at du får en lang række smarte funktioner ved de digitale kameraer, som du ikke kan få på de analoge.

Du skal også overveje hvor dine kameraer skal placeres før du vælger hvilken type du skal bruge. Man skelner typisk mellem de to mest populære udformninger, bullet og dome. Snakker man om funktionalitet er kameraerne meget ens, men de fleste vælger det ene frem for det andet på grund af udseende. Bullet kameraer er mere fremtrædende og hvis man sigter efter af skræmme tyve væk fra sin grund, kan man med fordel hænge bullet kameraer op udendørs. De er simpelthen lette at få øje på. Skal det være mere elegant skal du nok kigge efter et dome kamera da det ikke stikker så langt ud fra væggen. Du finder et stort udvalg af både bullet og dome kameraer på dkkamera.