At overvågning er dyrt, er en misforståelse

By:

Videoovervågning kan være med til at løse mange trælse problemer, og måske har du allerede taget beslutningen om at få installeret overvågning i dit hjem. Ligegyldigt hvor du er i beslutningsprocessen, er der helt sikker nogle problemstillinger der farer rundt i dit hoved. Prisen er ofte det mange ser som den største hurdle ved at få installeret overvågning, men det er en typisk misforståelse. Mange tror fejlagtigt at overvågningsudstyr er dyrt, og at man er nødt til at betale en professionel installatør for at komme ud og sætte det op.

Denne problemstilling har dkkamera taget op, og forsøgt at gøre noget ved. Selve udstyret er i dag faktisk slet ikke så dyrt som mange går og tror, og ligesom indenfor det meste andet findes der mange forskellige prisklasser. For bedst muligt at holde prisen nede for den enkelte, handler det altså om at sørge for, at de får præcis det udstyr de har brug for, ikke mere, og bestemt ikke mindre. Overvågning kan som sagt være med til at løse mange problemer, og derfor skal man finde det udstyr der kan løse problemet på bedst mulig vis. Hvis du skal bruge overvågning til at udelukkende at skræmme indbrudstyve væk, er der ikke behov for at investere i et top moderne digitalt system med en masse funktioner, når det kun er skræmme faktoren du har brug for. Derfor har dkkamera sammensat en række pakker, hvor du får du får alt det udstyr du skal bruge for at sætte et system op. Hver pakke har en tydelig beskrivelse af funktioner, så du kan finde det du har brug for.

Med hensyn til installationen, har dkkamera være så smarte selv at lave installationsguides til hver udstyrspakke, så installationen bliver så let som muligt. Det er altså slet ikke længere nødvendigt med en installatør til at sætte systemet op.