Jeg sikrede mit hjem med et overvågningskamera fra dkkamera.dk

By:

Selv om det efterhånden er længe siden, at det, der nu er mit hus, blev beboet af en (mildt sagt) ikke særlig populær person fra det knap så oplyste miljø her i byen, sker det stadig, at jeg kommer ud om morgenen og finder min carport overmalet med graffiti, at der ligger hunde-høm hømmer og det, der er værre, foran min dør, eller at der bliver kastet æg og rødne frugter og grøntsager på mit hus. Jeg har været ude for, at nogle forsøgte at knuse mit vindue med en stor sten, til hvilken der var bundet en note med påskriften ”DØ RÆVHUL”. Udover ikke at kunne stave, havde ophavsmanden til dette stykke prosa heller ikke verdens bedste boldøje, så stenen ramte til alt held kun facaden. Men jeg er begyndt at forstå, hvorfor huset var så billigt. Mandens fjender er jo åbenbart både for dumme til at fatte at han er flyttet, og for fladpandede til at undersøge, om de skulle komme til at bringe andres liv i fare ved deres tåbelige ugerninger.

Min grænse blev nået, den dag de havde smadret mit fuglehus. Det er, i mine øjne, den største mangel på respekt for andres ejendom. Hvad skulle fuglene nu spise af?

Jeg besluttede, at dette ville jeg ikke finde mig i mere. Først fik jeg opsat bevægelsesfølsomme projektører, som kunne illuminere en vandal med tusind soles kraft. Efter et par dage gik det op for mig, at meget af hærværket faktisk foregik i dagtimerne, når jeg ikke var hjemme, og at jeg først opdagede det om morgenen fordi det var for mørkt når jeg kom hjem. I fuldt dagslys er en projektør ikke særligt effektiv.

Derfor købte jeg hos dkkamera.dk et utroligt solidt og driftssikkert system til trådløs overvågning. På den måde kan jeg i ro og mag studere videooptagelser om aftenen inden jeg skal se MacGyver. Indtil videre lader det dog til, at det store, robuste udendørs kamera, jeg har banket op på carportens tagskæg, er afskrækkelse nok i sig selv – jeg har i hvert fald ikke haft hverken graffiti eller efterladenskaber af nogen art på min ejendom siden jeg satte det op, og mit fuglehus står stadig!