Du kan sikre din byggeplads eller værksted med overvågning fra dkkamera.dk

By:

Som tømrer med eget værksted og lager kender jeg alt til genvordighederne ved at have egen virksomhed langt fra alfarvej. Min ærgrelse og frustration er asiatisk i vælde, når jeg kommer ud og finder mit hegn klippet itu, min dør brudt op eller mit vindue smadret, og mit værdifulde værktøj pist væk borte og forsvundet. Udover det, at det er meget forstyrrende at have indbrud på eens private ejedom, er det også meget belastende for eens gode navn og ry, når man skal fortælle sine kunder, at deres projekter bliver forsinket, fordi man har haft indbrud. Forsikringen dækker det meste af det materielle, men de forretningsmæssige omkostninger er svære at rette op på. Konkurrencen er høj inden for mit felt, og jeg kan ikke tillade mig at sakke agterud.

 

Flere af mine konkurrenter / kolleger har hyret vagter til at rundere deres pladser med hunde hver nat. For en virksomhed i min størrelse er det alt for stor en udskrivning, og jeg vil ikke kunne forsvare den, selv ikke af sikkerhedsmæssige årsager. Derfor har jeg valgt en kombination af overvågning med kamera, projektører, der udløses ved bevægelse indenfor området efter et vist tidspunkt, og en alarm, som både udstøder en høj hyletone og slår alarm hos mig og en alarmcentral. Kameraerne er nødvendige, idet tyveknægte godt kan komme af sted med at stjæle inden vagterne når frem – med videoovervågning har vi chance for at identificere dem.

 

Jeg fandt mit videoovervågnings system hos dkkamera.dk. Udvalget her er stort og varieret, og dkkamera.dk fører udelukkende kameraer af høj kvalitet og enhøj grad af soliditet – de kan sagtens tåle at hænge ude. Samtidig kan de forbindes til en computer via trådløst netværk, så overvågningsfilmen ikke går tabt, selvom kameraet går itu. Til en særdeles rimelig pris får du rigtig meget overvågning for pengene hos dkkamera.dk.

 

Posted in: Overvågning