Du kan sikre din ejendom med overvågningskamera fra dkkamera.dk

By:

Min mand og jeg har – uden at jeg ellers skal prale af vore bedrifter – skabt os selv en levestandard, som ligger væsentligt over den velstående del af middelklassens. Vi har egenhændigt kæmpet os up from scratch, og det har kostet os blod, sved og tårer – men vi har opnået meget med vore forretninger og entreprenante ånd, og genereret stort overskud til samfundet. Det, vi har fået lov at beholde, har vi derfor ikke i sinde at give køb på – og ingen skal have lov at tage det fra os ved vold eller magt!

 

Desværre er det sådan, at når man har valgt at bosætte sig i den lidt mere eksklusive del af byen, og vælger ikke at være diskret med det ekstravagante (min mand og jeg er livsnydere, og derom skal ingen tvivl herske), tiltrækker det også uheldige elementer, som ikke har samme syn på hårdt arbejde og høstning af livsfrugter som os selv. De vil hellere høste vore frugter end dem, de selv kan dyrke, så at sige – jeg skal ikke gøre mig klog på motiver, men ingen skal have lov at berige sig på vores bekostning!

 

Derfor har vi valgt at sikre alle indgangspartier samt stisystemerne, der omgiver vores ejendom, med såvel bevægelsessensitive projektører og videoovervågning fra dkkamera.dk. En projektør i samspil med et overvågningskamera er prima redskaber til såvel afskrækning af uheldige elementer som dokumentation af eventuelt tyveri eller hærværk. Samtidig er samtlige kameraer af høj kvalitet og vældig robuste, og kan sagtens tåle udendørs brug. Vi føler os trygge med vore overvågningssystem fra dkkamera.dk – og så fik vi utroligt meget overvågning til prisen! En krone sparet er en krone tjent, og med de priser, de holder sig os dkkamera.dk, er jeg sikker på, at vore kameraer har tjent sig selv ind på ingen tid!