Fokus på tryghed med trådløs overvågning

By:

Som selvstændig landmand med et mindre dyrehold er jeg meget afhængig, af at min besætning har det godt. Et enkelt dyr, der bliver sygt eller dør, betyder en omgående effekt på min bundlinje, og derfor er jeg meget opmærksom på hvert enkelt tegn på sløjhed eller smerter hos dyrene. Jeg har direkte hotline til områdets bedste fyrlæge, og jeg indprenter altid mine ansatte, at de skal udvise omsorg og opmærksomhed over for dyrene. Et udbrud af mund- og klovsyge eller Aujeszkys syge ville være fatalt for min bedrift, og der skal kun et enkelt sygt dyr til. Til alt held kender vi symptomerne og ved hvordan vi skal træffe vore forholdsregler, og vi har endnu ikke set et eneste sygdomstegn hos dyrene.

Grunden til, at jeg valgte at investere i videoovervågning, er de drægtige dyr. Ud over det, at dyrene er ekstra sårbare mens de er drægtige, er selve fødslen ikke altid uproblematisk. En kælvende ko kan dø, hvis kalven vender forkert og ikke kan komme ud – så er det, at man skal stå klar med reb til at trække kalven ud. Og en farende so kan nemt komme til at ligge flere smågrise ihjel, hvis hun vender sig under faringen. Da jeg kun har ganske få ansatte, og ikke har tid og lyst til selv at tilbringe flere nætter i stalden, har jeg henlagt vagten til overvågningstv’et. Med trådløs overvågning fra dkkamera.dk får jeg signalet direkte ind i stuen, og her kan jeg så sidde vagt på skift med min hustru og min forkarl. Det er bedre end at sidde i stalden, for så kan man se tv imens, eller ordne regnskab.

Jeg købte mit overvågningsudstyr hos dkkamera, fordi de både er prisbillige og nemme at handle med. Mine overvågningskameraer ankom kort tid efter bestilling, og var nemme at sætte op. Jeg kan på det varmeste anbefale dkkamera.dk.