Kameraovervågning fra dkkamera – både indendørs og udendørs

By:

Jeg har igennem mange år drevet et stutteri med opstaldningsmulighed for heste af især racen engelsk fuldblod, som primært anvendes til væddeløb. Disse heste er dyrebare – ikke blot affektionsmæssigt (man knytter sig let til sådan et dejligt dyr), men også rent økonomisk. En vinder hest eller en god avlshingst eller –hoppe løber nemt op i flere millioner, og derfor er det også vigtigt at passe godt på sine dyr. Jeg ville ikke kunne bære, hvis enn af mine (eller mine kunders) heste eller føl blev stjålet fra stalden og røg på det sorte marked. Tyvene ville formodentlig ikke vide, hvordan man behandler en racehest, og dyret kunne ende med at lide en ulykkelig skæbne. Derfor sikrer jeg mine staldbygninger efter alle kunstens regler, med panserglas i vinduesruderne, helt opdaterede låsesystemer, så kun jeg selv og mine ansatte har adgang efter mørkets frembrud, og selvfølgelig alarmer, som går igang og alarmerer security, hvis nogen forsøger at tiltvinge sig adgang.

 

For at være 100% på den sikre side, i fald nogen alligevel skulle få adgang til de kostbare dyr, har jeg hos dkkamera.dk anskaffet mig et system af overvågningsudstyr, som kan være behjælpeligt i fald jeg får brug for at finde frem til en eventuel gerningsmand. Udenfor staldene har jeg sat udendørs kameraovervågning op, som reagerer på bevægelse, og som kan hjælpe med at identificere biler og nummerplader. I selve stalden har jeg sat meget nøjagtige kameraer op, som kan vise mig eventuelle gerningsmænd.

 

Jeg handler gerne hos dkkamera.dk igen, da de er meget billige – jeg kan dække hele området både inden i og undefor staldene for et yderst rimeligt beløb. Dkkamera.dk leverer lige til døren, og opsætning og installation går som en leg! Jeg sover meget tryggere om natten nu da jeg ved, at mine elskede heste er under konstant overvågning hele døgnet

Posted in: DKKamera