Stort udvalg af overvågningskameraer

By:

DKKamera sælger udstyr, som kan gøre dit hjem mere sikkert. Det er blandt andet tyverialarmer og videoovervågning samt tilbehør til tyverialarmer og videoovervågning.  Og så sælger de også spionudstyr.

DKKamera har den smarte løsning, at hvis du står og skal købe et eller flere overvågningskameraer, så har de lavet nogen forskellige overvågningspakker, hvor alt det som du skal bruge er med i. Hvis man er et stort firma med mange rum, så i stedet for at gå ud og købe fx 16 enkeltstyks videokameraer, så kan du købe en samlet pakke med 16 videokameraer. Der findes pakker med 1 videokamera, 2 videokamera, 4 videokamera, 8 videokamera og 16 videokamera.

Indenfor hver kategori findes der 3 forskellige slags videokameraer: Analog, Analog HD (AHD) og IP videokameraer. Det har noget at gøre med opløsningen af kameraerne med, hvor tydeligt man blandt andet kan se en person og eventuelle detaljer.

Videokameraerne kan variere i udseendet, og nogen af videokameraerne kan både bruges indendørs og udendørs, hvor andre videokameraer kun kan bruges enten indendørs eller udendørs. Nogen af kameraerne er sikret mod hærværk, hvor andre er vind- og vandtætte. Noget andet der også adskiller pakkerne fra hinanden, det er det tilbehør, der er med i pakkerne. I mange af pakkerne er der komplet strøm- og kabelkit med. I nogen af pakkerne er der også en ekstra zoomlinse, hvor der i andre er DVR optager/afspiller. I nogen af pakkerne er videokameraerne også trådløse.

De forhandler videoovervågning af det kvalitetsbevidste mærke NEXUS CCTV. De er kendt for at have et stort sortiment af videoovervågning. Både de modeller der er nemme at betjene og så de modeller, der kræver, at man kender lidt mere til elektronik. Men det deres videoovervågning har tilfælles, det er den gode kvalitet.

Du kan læse meget mere om hjemmesiden, om de forskellige videokameraer, de mærker, de mærker og meget andet lige her