Du får nye muligheder med trådløs videoovervågning

By:

Tidligere var det dyrt og besværligt at få installeret videoovervågning i dit hjem eller din virksomhed. Der skulle trækkes kabler, signalet skulle oftes konverteres fra analogt til digitalt for at overvågningen blev tilgængeligt online via internettet, og priserne var dyre.

Men heldigvis er der sket en stor udvikling også på dette område. De seneste år er digitale overvågningskameraer med WiFi blevet markant billigere og dermed tilgængelige for de fleste.

Digitale IP kamera er kendetegnet ved, at de kan levere billeder i langt højere kvalitet end de gammeldags analoge systemet. Du kan få billedekvalitet i både 720p HD eller 1080p fuld HD, mens analoge systemer leverer billedkvalitet i gammeldags SD / DVD-kvalitet. Dermed er billedet markant mere skarpt, og du får mulighed for at se mange flere detaljer på dine overvågningbilleder. Den anden kæmpe store fordel med de digitale kamera er, at hvis de kommer med indbygget WiFi, hvilket de fleste modeller gør, så er det ekstremt let, og noget som de fleste selv kan gøre, at gøre kameraet tilgængelig på Internettet. Du skal faktisk blot tilsætte strøm til det opsatte kamera og sørge for at det er på dit eget WiFi, så er billederne fra kameraet tilgængelig overalt i verden via en App eller en browser. Kameraet skal spille sammen med din router, og siden skal du så finde kameraet på din computer. Det er faktisk forholdsvis let. Når du køber dit overvågningssystem via DKKamera.dk får du naturligvis et administrationssystem med, som gør det ekstremt let at komme igang.

Hos DKKamera kan du blandt andet købe en række komplette videoovervågningspakker med komplet kit. Disse fås til både indendør- og udendørs brug. Det er let at komme i gang, de fleste kan klare det selv, og de fleste bliver overrasket over, hvor lidt det koster. Og husk videoovervågning virker præventivt, og giver så meget mere ro i din hverdag, at du hele tiden kan tjekke at alt er i orden derhjemme.