Trådløs overvågning er super let at montere og giver nye muligheder

By:

Overvågning med kamera af både private hjem og virksomheder bliver mere og mere udbredt. Mulighederne for at gøre dette billigere og mere effektivt vokser hele tiden. Senest har de trådløse/WiFi digitale kameraer gjort det endnu lettere, og tilført mange flere muligheder til at få en let og effektiv overvågning af dine ejendomme.

Helt basalt er et trådløst kamera et netværkskamera, der fungerer over dit lokale netværk og dermed også Internettet. Dette giver store fordele i forhold til den gammeldags analoge videoovervågning. Først og fremmest er billedekvaliteten ved digital overvågning markant bedre. Du får blandt andet mulighed for bedre at kunne se detaljer som ansigter, nummerpladser og lignende.

De trådløse kameraer er super lette at sætte op. Det tager rent faktisk kun få minutter. Kameraerne kan typisk monteres på væg og loft, og skal blot have tilført strøm. Derefter skal kameraet blot tilsluttes dit lokale WiFi, og bliver dermed tilgængelig også på Internettet. Du har mulighed for at opsætte så mange kameraer, som du ønsker, og du kan let og hurtigt følge dem online via enten en App eller en browser fra din smartphone, din tablet eller fra din computer. Fra hele verden kan du hele tiden tjekke, hvad der sker i rummene, hvor du har opsat dine kameraer. En fantastisk fleksibilitet, der giver stor tryghed.

Det er naturligvis også muligt at få gemt optagelser. Dette kan evt. være i en sky eller på et SD-kort, hvis dette er installeret på det kamera som du vælger. Trådløse digitale IP kamera findes i udgaver, der matcher langt de fleste behov og dette både til udendørs og indendørs. Hos DKKamera kan du få lige præcis det, der passer til dit behov. Eksempelvis kan du få de såkaldte kuppelkamera, der giver ekstrem fleksibilitet og mulighed for at fange store områder med et enkelt kamera. Men også Go-Pro og andre små kameraer, der passer ind stort set alle steder, fører de hos DKKamera.