Sørgeligt det skal være nødvendigt

By:

Jeg bor i en lille by langt ude på landet, og for bare 10 år siden var det ikke engang nødvendigt at låse døren om natten for at beskytte mine maskiner. Nu er de desværre nødvendigt at få kameraer over det hele for at sikre, der ikke kommer ubudne gæster igen, og stjæler alt det ikke er naglet fast.

Jeg er ikke ved muffen på nogen måde, men det var nødvendigt med noget videoovervågning. Jeg kiggede mig lidt rundt og tjekkede priser, det kunne let blive en meget dyr affære.

Frelsen kom

Til mit store held, så kom jeg til at klikke ind på dkkamera.dk, og der var der alt det, som jeg skulle bruge, og lidt til. Jeg havde ingen større erfaring med noget så teknisk, men det fik kundeservice dog hurtigt ændret, for aldrig har jeg mødt så vidende et personale. Jeg fik hurtigt at vide, hvad jeg skulle bruge og fik afgivet en ordre. Alt sammen godt vejledt af kundeservice. Jeg fik bestilt to kameraer, som skulle installeres på hjørnet af huset, hvor maskinerne stod, og så bare pege ned mod de to store døre, hvor vi kørte maskinparken ud.

Alt forløb perfekt

Til mit store held, så fik jeg klikket ind på dkkamera.dk, og de har virkelig gjort en stor forskel for en novice som mig, og jeg føler mig mere tryg, når jeg har videoovervågning til at beskytte firmaet.

Jeg kan kun anbefale dkkamera.dk til alle, som skal bruge videoovervågning. Det er dejligt med så god service, hurtig levering og gode produkter til priser, som er de bedste, som jeg har set på et marked, som bugner med udbydere og producenter. Leveringen og instruktionerne til installering var alt sammen i samme kvalitet som kameraerne. Alt forløb til min tilfredshed, og jeg ved jeg altid kan få opgraderinger og flere kameraer, skulle det blive nødvendigt.