Sådan undgår du indbrud

By:

 

Til trods for at Danmark overordnet er et meget trygt og sikkert land, så er vi blandt de lande i Europa, der hvert år oplever flest indbrud. Hvorfor det netop er Danmark, der er så udsat, er der ikke noget entydigt svar på. Dog er vi danskere generelt ret velhavende, men ikke gode til at sikre vores hjem, og dette kan godt have noget at sige. Der er især mange indbrud omkring højtider som jul, påske, vinterferie og sommerferie. Derfor er det især her, man skal være opmærksom. Vil du være sikret mod indbrud hele året rundt, så er der én løsning, som er rigtig effektiv – nemlig videoovervågning.

 

Derfor er overvågning effektiv

Generelt er der mange foranstaltninger, man kan gøre sig, for at undgå indbrud, men ingen lige så effektiv som alarm og overvågning. En hund kan larme og true, men der er ingen garanti for, at den rent faktisk opfører sig efter hensigten, når det ”gælder”. Nabohjælp virker fint, når man er på ferie, men i hverdagen er det ikke til megen hjælp. Uden for højtiderne er det nemlig primært midt på dagen i hverdagene, hvor folk er på arbejde, at indbrudstyvene slår til. Videoovervågning er sikkert og virker døgnet rundt, året rundt. Det har en enormt afskrækkende effekt på selv den mest kyniske indbrudstyv og kan desuden hjælpe politiet i opklaringsarbejdet.

 

Sådan kommer du i gang

Der findes rigtig mange udbydere af overvågning, men som så meget andet kan markedet være lidt af en jungle. Modstå fristelsen til at vælge det billigst mulige, og vælg i stedet et sted med et godt omdømme og garanti for kvalitet. Et eksempel herpå er http://dkkamera.dk/, som ikke bare er kendt for høj kvalitet, men også tilbyder gode priser. De er baseret online, men tilbyder service og vejledning, så du kommer godt i gang.