Sådan sikrer jeg min virksomhed

By:

Der er mange aspekter i det at drive virksomhed, og en af de vigtigste ting er sikkerheden. Ja, det er vigtigt at udvikle og promovere sit produkt, men det er ligeledes nødvendigt, at alt er sikret til fulde, så du ikke kommer i en situation, hvor virksomheden lider et kæmpe tab på grund af manglende sikkerhed. Her i artiklen kan du læse lidt om, hvordan jeg har gjort min virksomhed sikker.

Overvågning og tyverialarm

Jeg har en række vigtige driftsmaterialer, som har en nødvendig rolle, når det kommer til at drive virksomheden, og derfor skal de sikres mod blandt andet tyven. Dette har jeg gjort ved at købe overvågning samt en tyverialarm. Dette har for det første en præventiv virkning i og med, at de færreste tyve bevæger sig ind et sted, hvor det er tydeligt, at der er overvågning og andre alarmsystemer. Skulle de alligevel være så dumme at gå ind, er der stor chance for, at de bliver fundet af politiet eller stoppet under handlingen.

Alt min overvågning har jeg købt for nyligt hos dkkamera.dk. De har et stort udvalg til rigtig gode priser, hvor jeg let kunne være med. Ikke bare var priserne gode – nej, kvaliteten og servicen var knivskarp, og det kan klart anbefales, at du hopper forbi, hvis du har brug for sikkerhedssystemer til virksomheden eller privaten.

Lav backup af alt

Når du driver virksomhed, er der utrolig mange dokumenter, du skal gemme, så du ikke kommer i karambolage med myndighederne, eller bare så du altid har dine planer et sikkert sted. Derfor er det vigtigt, at du altid gemmer dokumenterne flere steder end bare den computer, du sidder ved. Jeg bruger eksempelvis Dropbox, hvor jeg smider alt ind. På den måde har jeg adgang til det overalt i verden. Desuden har jeg gemt meget ned på USB, så det altid er lagret sikkert.

Har du en virksomhed – så få den sikret i dag.

Posted in: Overvågning