Sådan sikrer du hjemmet mod indbrud

By:

Med de rekordmange indbrud der er i Danmark hvert år, er det efterhånden nødvendigt selv at tage initiativ og gøre noget for at beskytte hjemmet. Politiet har ikke mange ressourcer, og derfor er deres opklaringsprocent næsten lig nul. Derfor har de professionelle indbrudstyve nærmest frit råderum i landet til at blive rige på almindelige danskeres bekostning. Heldigvis er der masser af ting, man selv kan gøre, og jeg har samlet tre af de mere effektive her.

 

Nabohjælp

I et nabolag er det oplagt at snakke sammen indbyrdes blandt naboerne. I har alle en fælles interesse i at undgå indbrud i nabolaget og kan derfor lige så godt hjælpe hinanden. Dette gør i ved at holde øje med hinandens huse, når i er hjemmefra og få dem til at se beboede ud, når i er på ferier og lignende. En bil i garagen og en tømt posekasse kan gøre underværker i disse perioder, men hjælper desværre ikke ret meget i hverdagen, hvor alle er på arbejde alligevel.

 

Køb en hund

Her kan i beslutte at købe en hund af mellemstor eller stor størrelse til at holde øje med huset. Dog er det lidt af en livsomlægning at købe sådan én, men hvis i alligevel har gået med tankerne om at købe en, så er dette en god undskyldning for at få det gjort.

 

Overvågning

Er i ikke klar til at lægge jeres liv om og købe en hund, så er der heldigvis en noget nemmere løsning – overvågning. Ifølge statistikker og ekspertudsagn er dette den mest effektivt præventive løsning mod indbrud, da det har en psykologisk afskrækkende effekt på indbrudstyve og andre ubudne gæster. Med en pakke med trådløs videoovervågning fra dkkamera.dk, får du et system af kvalitet til billige penge, som desuden er nemt at sætte op selv. l l l