Sådan gør du din bolig sikker mod indbrud

By:

Til trods for at vi lever i et sikkert og trygt land, så ligger Danmark faktisk i toppen, når man kigger på, hvilke lande der har flest indbrud i Europa. Vi danskere er generelt rimelig velhavende, men er dårlige til at passe ordentligt på vores hjem mod udefrakommende. Dette, kombineret med det faktum at stort set ingen indbrud bliver opklaret, gør Danmark til et meget attraktivt land for professionelle indbrudstyve. Heldigvis er der masser, du selv kan gøre for at sikre netop din bolig mod indbrud, hvad end det er en privatbolig eller erhvervsbolig.

 

Få hjælp fra naboerne

Den nemmeste og billigste løsning er formentlig at snakke med naboerne. I har selvfølgelig alle den fælles interesse at undgå indbrud, og derfor kan I passende arbejde sammen og hjælpe hinanden. I kan starte en nabohjælpsordning, hvor I holder øje med hinandens huse, når I er bortrejst. I kan desuden hjælpe hinanden med at få huset til at se beboet ud med en bil i garagen og tømning af postkassen. Dette kan hjælpe i de højtider, hvor der er særligt mange indbrud, men til gengæld ikke så meget i hverdagen, hvor de resterende indbrud forekommer.

 

Overvågning er effektivt

Her kan du til gengæld få hjælp fra et andet middel, nemlig overvågning. Med en gør-det-selv-løsning kan du billigt og nemt komme i gang med overvågning, hvilket har den højeste præventive effekt mod indbrud. Alarmer har en psykologisk effekt på selv den mest professionelle og kyniske indbrudstyv, der gør, at han i de fleste tilfælde vil vælge et andet hus, om han så kan se, at du har en PH-lampe hængende i stuen. Der er masser af forhandlere af gør-det-selv-overvågning, men hvis du vil have noget af ordentlig kvalitet, som også virker om et halvt år, så besøg http://dkkamera.dk/. Her forhandles der billig, trådløs overvågning af god kvalitet, som er nem at sætte op og god ved pengepungen.