Billige videoovervågningspakker af rigtig god kvalitet

By:

Er du på jagt efter gode online-tilbud på gør-det-selv videoovervågning? Hos DK Kamera finder du et stort udvalg af kvalitetskameraer til videoovervågning, som du nemt og hurtigt kan installere i din privatbolig eller virksomhed. Du kan vælge mellem mange typer af kameraer, og om det skal være analogt, analog HD eller en trådløs løsning. Kameraerne kan købes enkeltvis eller som pakkeløsninger med op til 16 kameraer til en favorabel pris.

Analog videoovervågning af høj kvalitet

Et analogt kamera har den fordel, at det er en mere simpel installation med kabler, stabiliteten er højere og prisen er lavere end prisen på et IP kamera. Analoge kameraer leverer billedkvalitet i SD/DVD. I webshoppen hos Specialkamera.dk finder du eksempelvis et Dome NE-233Z fra NEXUS, som er et kuppelkamera med en meget stor fleksibilitet, der kan overvåge store områder, og som kan installeres både indendørs og udendørs. Har du brug for et hærværkssikret overvågningskamera til udendørs eller indendørs brug, kan du vælge Dome NE 152Z fra NEXUS, som er et kamera, der er designet som en aflang cylinder, der har et ekstra regnskjold monteret. Du kan også vælge et AHD overvågningskamera fra NEXUS, som forener det bedste fra to verdener. Du får det analoge kameras plug-n-play installation sammen med den højeste billedkvalitet i HD.

Superskarpe billeder med digital overvågning

Med et IP kamera får du den allerbedste billedkvalitet i 720p HD og 1080 Full HD, hvilket giver superskarpe billeder af f.eks. nummerplader og ansigter. Med et IP kamera skal du have adgang til en server eller optager for at kunne optage din overvågning. Du kan f.eks. få et Pan/Tilt 505FW indendørs overvågningskamera i HD kvalitet med motoriseret fjernstyringsfunktion. Vælger du et WiFi trådløst IP kamera i HD-kvalitet, kan du nemt tilslutte det dit lokale netværk og overvåge dit hjem eller din virksomhed, uanset hvor du befinder dig. På http://dkkamera.dk/ kan du læse mere om alle de gode tilbud på overvågningskameraer.